Post

Sfaturi despre cum să vă curățați în profunzime casa

Iată câteva sfaturi despre cum să vă curățați în profunzime casa:

În bucătărie

Bucătăria este de obicei cea mai utilizată cameră din casă și, de asemenea, cel mai bun loc pentru a începe curățarea profundă a casei. Începeți cu frigiderul și scoateți totul atât din frigider, cât și în congelator înainte de a-l curăța de sus în jos, inclusiv rafturile din ușă, sertarele și sub ele. Faceți același lucru cu aragazul/cuptorul, cuptorul cu microunde și toate rafturile și aparatele. Dacă vi se pare că este o mulțime de muncă, poate doriți să luați în considerare și angajarea unui serviciu profesional de curățenie pentru a finaliza treaba. Noi vă stăm la dispozitie www.facemcurat.ro

În Băi

Băile din majoritatea caselor tind să devină puțin aspră dacă nu îți faci timp să le curăți în profunzime frecvent. Cele mai mari zone cu probleme sunt chitul dintre plăcile de faianta si gresie. Poate dura foarte mult timp pentru a le curăța cu o perie mică (gândiți-vă la periuța de dinți) și un produs de curățare puternic. Apoi, mai există toaleta și chiuveta(e) împreună cu toate dulapurile, sertarele și orice alte tipuri de mobilier sau accesorii de curățat.

Draperii și geamuri

Vestea bună este că majoritatea draperiilor de astăzi pot fi spălate și uscate acasă sau la spălătorii profesionale (au mașini de spălat și uscătoare mai mari). In tot acest timp noi ne vom ocupa de curățarea geamurilor si pervazelor.

Dormitoarele

Aceasta este o cameră care necesită o curățare serioasă, deoarece atât de multe zone din ea sunt ignorate. S-ar putea să fii surprins de toate zonele care tind să adune praf: lângă si sub pat, în spatele mobilierului si multe altele, locuri unde puteți folosi aspiratorul pentru a îndepărta praful. Pentru a curata în profunzime noi venim în ajutorul tău.

În toată Casa

Acum este timpul să spălați corpurile de iluminat, să ștergeți paletele ventilatorului de tavan, să înlocuiți becurile uzate, să curățați capacele întrerupătoarelor și orice altceva pe care nu ați curățat deja cu o cârpă umedă din microfibră. În sfârșit, este timpul să abordăm pardoselile acum că restul casei este curat.

Dacă vă faceți propria curatenie generala a casei, poate dura câteva zile pentru a curăța impecabil întreaga casă. Facemcurat.ro vă poate face casa perfect curată în timp ce vă relaxați.